In de tuin

Ook in wat vroeger het tuinhuis was, werden drie slaapkamers ondergebracht:

Elke kamer beschikt over een wastafel met warm en koud water en op elke verdieping is een gemeenschappelijke sanitaire ruimte voorzien met douches en toiletten die dagelijks onderhouden worden.

Elke kamer is vernoemd naar een persoon, gebeurtenis of voorwerp van historisch belang voor het huis of voor de vereniging.

Het automatische reserveringssysteem werkt zo economisch mogelijk en laat u niet toe om zelf een bepaalde kamer te kiezen, indien u toch een specifieke kamer wenst gelieve ons te mailen en dan bekijken wij wat kan.


De MacFie kamer

Hoewel Toc H aanvankelijk enkel toegankelijk was voor mannen hadden een aantal vrouwen, vooral verpleegsters, Talbot House gekend tijdens de oorlog. Onder het leiderschap van Alison MacFie begonnen zij de ‘League of Women Helpers’ om het werk van Toc H te ondersteunen.

De Battheu kamer

Jeanne Battheu groeide op in Poperinge tijdens de oorlog. In Talbot House kwam ze dansen, spelen en zingen. Haar hele leven bleef ze onze piano bespelen voor bezoekers en vormde ze een inspiratie voor ons allen.

De Browne kamer

Leonard Browne was tijdens de oorlog kapitein van de geneeskundige dienst van het Britse Leger. Hij was een persoonlijke vriend van Tubby en stelde zichzelf vaak ten dienste van het Huis.

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2016