In de tuin

Op de locatie van de vroegere stallen, verwelkomen we je vandaag in een van de drie tweepersoons slaapkamers van het comfortabele Garden House. De renovaties van het Tuinhuis werden afgerond in 2022. Elke kamer beschikt over een wastafel met warm en koud water. Er is ook een gemeenschappelijke sanitaire ruimte voorzien met een douche en toilet die dagelijks onderhouden worden.

Elke kamer is vernoemd naar een persoon, gebeurtenis of voorwerp van historisch belang voor het huis of voor de vereniging. Indien u een voorkeur heeft, gelieve die dan te vermelden bij uw reservatie. 

De MacFie kamer (2 personen)

Hoewel Talbot House aanvankelijk enkel toegankelijk was voor mannen, bezochten ook een aantal vrouwen, vooral verpleegsters, Talbot House. Onder het leiderschap van Alison MacFie begonnen zij de ‘League of Women Helpers’ om het werk van Toc H te ondersteunen.

De Battheu kamer (2 personen)

Jeanne Battheu groeide op in Poperinge tijdens de oorlog. In Talbot House kwam ze dansen, spelen en zingen. Haar hele leven bleef ze onze piano bespelen voor bezoekers en vormde ze een inspiratie voor ons allen.

De Browne kamer (2 personen)

Leonard Browne was tijdens de oorlog kapitein van de geneeskundige dienst van het Britse Leger. Hij was een persoonlijke vriend van Tubby en stelde zichzelf vaak ten dienste van het Huis.

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2023