Rondom ons

Muziek

Op vlak van evenementen valt er ook vaak iets te beleven in de omgeving van Talbot House. Verschillende muziekfestivals zoals Dranouter, Marktrock Poperinge en Ieper Hardcore Fest maakten er al enkele jaren naam.   

Shoppen

Naast muziekevenementen, biedt Poperinge ook tal van winkels aan! Bovendien organiseren Poperinge en Ieper wekelijks een marktdag. In Poperinge gaat die door op vrijdag-voormiddag en in Ieper op zaterdagvoormiddag. De ideale gelegenheid om een streekproduct of souvenir te kopen!

Brouwerijen

Je hebt liefhebbers van festivals, shoppen of sport en je hebt liefhebbers van een goed glas Belgisch bier! Geïnteresseerd in de productie en geschiedenis van regionaal Belgisch bier? Dan kunt u in de Sint-Bernardusbrouwerij in Watou of de Sint-Sixtusabdij van Westvleteren uw hartje ophalen.

Autosport

Ook voor auto- en motorliefhebbers is dit het paradijs. De rally van Ieper tovert de hele streek één maal per jaar om tot een oord van ronkende motoren en brullende uitlaten. Bovendien worden de verschillende oldtimermeetings zoals Watous Good Old Time(r) stilaan een traditie.

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2016