Voor individuele bezoekers

Voor een individueel bezoek zijn Tubby's Story Tablets het perfecte hulpmiddel. In het museum kan je ook een introductiefilm bekijken. Een trailer daarvan vind je hier terug. Voor bezoekers die liever van de klassieke museumervaring genieten, ontwikkelden wij een brochure die je kan gebruiken als leidraad. Tijdens je bezoek bieden we je graag een kopje thee aan in de kantine. Meteen een gelegenheid om een woordje te wisselen met een andere bezoeker of logĂ©, of met een van de Britse huisbewaarders.

Naast de dagelijkse openstelling van Talbot House voor bezoekers worden er ook geregeld activiteiten en tentoonstellingen georganiseerd in het Huis en de tuin. Onze kalender houdt je daarvan op de hoogte.

Voor kinderen & families

Voor kinderen en gezinnen bieden wij een speciale tablettour aan. Volg soldaat Arthur Pettifer tijdens zijn zoektocht naar Duchess, de kat van de club, en kom onderweg alles te weten over Talbot House tijdens de Oorlog. Voor onze jongste bezoekers wordt aan het einde van de tour zelfs een verrassing voorzien!

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2016