Tips voor families

Een kindvriendelijk bezoek aan ons levend museum.

Ontdek Talbot House door kinderogen

Families met kinderen kunnen samen met Soldaat Arthur Pettifer op ontdekking gaan doorheen Talbot House in een interactieve tablet tour. Zoek samen met Arthur naar Duchess, de Talbot House kat en kom onderweg alles te weten over Talbot House tijdens de oorlog. Voor onze jongste bezoekers wordt aan het einde van de tour zelfs een verrassing voorzien!

Terwijl mama en papa genieten van hun kopje thee, kan je nog een leuke tekening kleuren of een spelletje spelen, net zoals de soldaten. Onze heerlijke artisanale ijsjes zorgen voor verfrissing in de zomer. En waarom blijf je niet picknicken in onze prachtige tuin?

Op vaste data kan je ook mee op verhalentocht met de echte Arthur Pettifer die je al zijn geheimen en favoriete plekjes in het Huis toont. Pettifers Kroniek is een verhalentocht die ook kan gereserveerd worden voor groepen of verjaardagsfeestjes.

Het verhaal van Arthur en zijn kat gaat verder in een tof kleurboek met 15 verhaaltjes. Voor de tieners is er een tof cartoon boek waarin de fratsen van Tubby en zijn companen uit de doeken gedaan worden. Beiden zijn te verkrijgen in onze museumshop.

Wil je al eens spieken? Probeer dan al van thuis eens onze online kattenquiz in de 360° tour?

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2022