Toc H

De geschiedenis van Talbot House eindigt niet met het einde van de Eerste Wereldoorlog. Uit de geest die drie jaar lang deze soldatenclub heeft bezield, groeit in de jaren ’20 de wereldwijd vertakte Toc H-beweging die tot op vandaag actief is in Groot-Brittannië, Australië, Zuid-Afrika, Duitsland, ... én in België.

Onder het motto van de Every Man’s Club (“All rank abandon ‘ye who enter here”) ijvert de vereniging voor vrede en verzoening, en verbindt ze zich ertoe iedereen in vriendschap te verwelkomen, mensen in nood een helpende hand te reiken, en zonder vooroordelen naar anderen te luisteren.

Ook de Poperingse afdeling van de Toc H-beweging, die Talbot House als thuisbasis heeft, wil aan de idealen van vriendschap, dienstbaarheid en respect op een gevarieerde en hedendaagse manier gestalte geven. Voor en met de plaatselijke bevolking worden geregeld eigen activiteiten georganiseerd, er worden banden gesmeed met Britse Toc H-leden en ook de publiekswerking van Talbot House zélf kan rekenen op de helpende hand van Toc H Belgium.

Toc H Belgium

Toc H Belgium

Gasthuisstraat 43

8970 Poperinge

België

T +32(0)476242775

tochbelgium@live.be

Facebook TocHBelgium

Toc H UK

Toc H UK

PO Box 15824

Birmingham

B13 3JU

T +44 (0)1214433552

info@toch-uk.org.uk

www.toch.org.uk

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2023