Talbot House Vouchers

Het perfecte cadeau voor geliefden, familie en vrienden!

Night at the Museum

Net zoals duizenden soldaten en pelgrims voor je, kan ook jij vandaag de nacht doorbrengen in Talbot House. Door zijn authentieke historische sfeer en unieke locatie nabij de markt van Poperinge kent the Old House op vlak van "historisch overnachten" geen gelijke. 

Tweepersoonskamer continentaal ontbijt: € 109

Tweepersoonskamer Engels ontbijt: €127

Inclusief (Engels) ontbijt en toegang tot Talbot House. Te verkrijgen in de Talbot House Shop of via info@talbothouse.be . 

Westhoek Picknick

Geniet van een mand vol streeklekkers uit de Westhoek tijdens een heerlijke picknick in Talbot House. Vlij je neer in onze groene tuin of zoek een gezellige picknickbank uit. Wij zorgen voor de rest. Vergeet niet tijdig te reserveren, graag 2 dagen op voorhand.

Volwassenen: € 31      Kinderen (- 12 jaar): € 21

Inclusief toegangsprijs voor het Talbot House Museum & drankje. Te verkrijgen in de Talbot House Shop of via info@talbothouse.be

Engels ontbijt

Wil je Talbot House echt ervaren? Kom dan genieten van een heerlijk Brits ontbijt. Naast een ruim continentaal buffet is er ook een heus 'full English' voorzien. Dit alles met een heerlijke 'cup of tea' stoomt je klaar voor een bezoek aan de club.

Volwassenen: € 24   Kinderen (- 12 jaar): € 16

Inclusief toegangsprijs voor het Talbot House Museum. Te verkrijgen in de Talbot House Shop of via info@talbothouse.be . 

Museumbezoek

Wil je aan vrienden of familie een bezoek aan Talbot House cadeau doen? Dan is deze cadeaubon de ideale manier om hen te laten kennismaken met de tentoonstellingen en de unieke sfeer van 'the Old House'.

Volwassenen: € 10    Kinderen (-18 jaar): € 6           Prijs inclusief een kopje thee of koffie in de historische eetkamer van Talbot House. 

Te verkrijgen in de Talbot House Shop of via info@talbothouse.be . 

Talbotousians

Wil je van Talbot House ook je tweede thuis maken? Als Talbotousian krijg je gratis toegang tot de site het hele jaar door. Je krijgt regelmatige updates over het Huis en tal van uitnodigen naar activiteiten, openingen, lezingen en concerten. 

Vier verschillende lidmaatschappen: Brons, Zilver, Goud & Eik         Voor meer info verwijzen kan u hier terecht. 

Te verkrijgen in de Talbot House Shop of via info@talbothouse.be . 

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2023