Toegangsprijs voor groepsbezoeken

Schoolgroepen

Gemengde groepen

Combi-ticket IFFM voor schoolgroepen

Combi-ticket MMP voor schoolgroepen

Combi-ticket MMP voor gemengde groepen

€ 5,50 p.p. 

€ 7,00 p.p.

€ 9,00 p.p.

€ 8,50 p.p.

€ 12,00 p.p.

Aanvraagformulier groepsbezoek

Om een groepsbezoek aan Talbot House te boeken vragen wij u DIT FORMULIER ingevuld terug te sturen naar info@talbothouse.be. Wij sturen u na goedkeuring een bevestiging op.

Introductie & rondleidingen

Voor groepen van 15 personen en meer:

Elke groep krijgt te Talbot House een video-introductie. In deze 22 minuten durende show voeren een Britse soldaat en een Belgisch meisje uit de Grote Oorlog je mee doorheen de tijd naar Talbot House zoals zij het kenden. Een korte teaservideo kan je hier bekijken. Na de video bent u vrij het Huis, de tuin, het museum en de tijdelijke tentoonstellingen te bezoeken. Het is mogelijk op aanvraag een tasje thee of koffie te verkrijgen in de oude kantine. Hou er rekening mee dat een bezoek met pauze in de kantine ongeveer een half uur langer duurt.

Met een kopje thee in de oude kantine kun je Talbot House ook nog proeven. Als je de thee samen met je groepsbezoek reserveert, dan zetten wij de ketel alvast op het AGA-fornuis. Verkiest jouw groep koffie, al dan niet met een versnapering, dan kunnen we ook daarvoor zorgen.

Indien u liever uitleg krijgt van een live gids is dat natuurlijk ook nog steeds mogelijk. Hou in dat geval rekening met een meerprijs van € 50 per groep. Een bezoek met introductie door een gids duurt ook iets langer. Indien u voor een bestaande boeking graag een gids wil, gelieve ons te contacteren via info@talbothouse.be.

Na de introductie kunnen individuelen die deel uit maken van een groep ook van Tubby’s Story Tablets gebruik maken voor een rondleiding in het Huis. Het gebruik van deze digitale gids zit inbegrepen in de toegangsprijs. Hou er rekening mee dat wij slechts een beperkt aantal tablets hebben. We kunnen ongeveer 15 mensen per kwartier bedienen (inclusief individuele bezoekers).

Voor groepen tot 15 personen:

Voor kleinere groepen tot 15 personen bieden wij ook een uitgebreide “Story Tour” aan. In deze rondleiding leidt een lokale gids de groep door de verschillende kamers van het Oude Huis en legt hij de geschiedenis ter plaatse uit. Een pauze met thee of koffie en cake is inbegrepen in dit 2 uur durende bezoek. De prijs is € 150 surplus per groep. Voor reservaties gelieve ons te contacteren via info@talbothouse.be.

Thee of koffie

is altijd inbegrepen in de toegangsprijs van het bezoek. Koffie met huisgemaakte appelcake kost € 2,50 p.p. en is op voorhand te reserveren.

Broodjesmaaltijd

Voor de bezoekers die over de middag het Oude Huis bezoeken kunnen wij ook een broodjeslunch aanbieden.  Broodjes, beleg en verse soep worden voorzien in buffetvorm volgens zelfbediening. Een broodjeslunch komt op € 10,00 p.p. zonder frisdrank en € 12,00 p.p. inclusief frisdrank en is op voorhand te reserveren.

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2016