Tubby's Story Tablets


Classic tour: 'Welkom te Talbot House'

Deze algemene tour is geschikt voor iedereen en geeft nieuwe bezoekers de kans Talbot House op een eigentijdse, grappige en leerrijke wijze te leren kennen. Ook voor wie het huis vroeger reeds bezocht, is deze tour erg geschikt. Beleef intenser dan ooit tevoren de unieke sfeer die er heerst en kom meer te weten dan eender welke gids je kan vertellen. Deze tour bestaat ook in een speciale versie voor groepen.

Aantal personen (max.): 5
Tijdsduur: 25 min.

Kids tour: 'Duchess speelt verstoppertje!'

In deze videotour moeten kinderen Arthur Pettifer helpen tijdens zijn zoektocht naar Duchess, de kat van Talbot House. Terwijl ze zoeken in het huis en de tuin leren ze bij over de geschiedenis die nog steeds doorleeft op deze plek.

Aantal personen (max.): Eén gezin
Tijdsduur: 30 min.
Trailer: Bekijk de trailer hier

Speciale tour: '100 jaar Talbot House'

In deze tour richten we onze aandacht op de voorbije 100 jaar te Talbot House door gebruik te maken van uniek materiaal uit onze archieven. Dit is de ideale tour voor zij die een breder begrip van de geschiedenis van het Huis willen of zij die het Huis voor een tweede maal bezoeken en reeds op de hoogte zijn van de Oorlogsgeschiedenis die in onze Classic tour aan bod komt.

Aantal personen (max.): 5
Tijdsduur: 25 min.

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2016