Dinner @Tubby's

Een unieke belevingsavond vol verhalen in een historische setting 

Enjoy your meal...

Geniet van de heerlijke Britse keuken van Talbot House tijdens een avond vol verhalen. Alle gerechten hebben een Britse toets net zoals de gastheer en -vrouw die jullie verwelkomen. De vijf gangen maaltijd wordt geserveerd in de historische Dining Room van het 250-jaar oude herenhuis.

Tussen de heerlijke gerechten door, nemen we jullie mee doorheen de 'Tales of Talbot House'. Samen gaan we op verkenning doorheen ons levend museum en haar rijke geschiedenis. Misschien blijven jullie 's avonds zelfs overnachten? 

Een Dinner at Tubby's komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Ook onze stichter Padre Tubby Clayton nodigde dagelijks tal van gasten uit. Hieronder belichten we alvast de inspiratie voor dit verhaal.

Three stories to choose from

Tijdens Dinner at Tubby's nemen we jullie mee doorheen de verhalen van Talbot House tijdens de Groote Oorlog maar zeker ook in de jaren nadien. We gaan ook op stap doorheen de verschillende tentoonstellingen en het Huis zelf. Aan de hand van unieke stukken bouwen we het verhaal op. Dit is ons standaard verhaal en is doorheen het jaar beschikbaar. Met Christmas at Tubby's kom je in een prachtig Brits kerstdecor terecht. Je geniet er van echte klassiekers als Christmas Cake, Christmas Turkey, Yorkshire Pudding en natuurlijk Single Malt Whisky. Onze verteller neemt je mee langsheen heel wat bijzondere locaties in ons levend museum. Je krijgt er het verhaal te horen van de kerstfeestjes voor Poperingse kinderen tijdens beide wereldoorlogen, de Talbotousians tijdens de beroemde kerstbestanden maar ook de humoristische verhalen van de Queen's Westminster Rifles in hun kapel.Tijdens Cheerio Darling nemen we je mee in het liefdesverhaal van Geoff & Edith. Alhoewel ze elkaar slechts vier keer in levende lijve ontmoeten, springt de vonk over. Onze vertellers lezen een selectie uit de befaamde liefdesbrieven voor terwijl Patricia & Matt de muziek uit de brieven doet herleven. Dit meesterwerk voert je mee door een rollercoaster van romantiek, moed en avontuur. Het Talbot House team zorgt voor een aangepast menu met een Catch of the Day, a French Kiss & nog heel wat andere tongtwisters. En wisten we u al te vertellen dat er stevig gezongen wordt, ook door het publiek?

Praktisch

Wij verwelkomen u graag vanaf 10 personen tot maximaal 38. Prijzen variëren sterk afhankelijk van het gekozen verhaal, menu en aantal personen. Wij werken altijd een voorstel voor een totaalconcept op maat voor u uit. 


Richtprijs:  € 90 pp          een belevingsavond op maat van uw gezelschap, typisch Brits vijf gangen menu incl. aangepaste wijnen.


Deze beleefavonden worden slechts in beperkte mate aangeboden om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden aan al onze gasten. De concepten zijn deels afhankelijk van het jaargetijde maar ook de beschikbaarheid van vertellers en muzikanten. Heeft u interesse, stuur dan zeker een mail naar info@talbothouse.be voor bijkomende informatie. 

Jaarlijks worden ook enkele vertoningen georganiseerd  waar u  ook afzonderlijke plaatsen voor kan reserveren. Deze kan u terugvinden onder onze eventspagina

Hieronder enkele voorbeeld menu's.

Een voorsmaakje

In het filmpje hieronder krijg je alvast een voorsmaakje van Cheerio Darling, het valentijnsverhaal dat we voor u brengen. Het filmpje werd gemaakt door Beeldmagie.

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2023