Talbot House beleving

Net zoals vroeger, valt er vandaag nog altijd van alles te beleven in Talbot House. Van een museumbezoek voor je gezin, gekoppeld aan een wandeltocht door Poperinge, tot een British Day voor scholen, al dan niet met een picknick. Wij bieden formules aan voor individuele bezoekers, gezinnen, groepen en scholen. Hieronder vind je een overzicht van alles wat het Talbot House te bieden heeft.

Filters
Soort beleving
Soort bezoek

Op Avontuur met Soldaat Arthur

Een digitale tocht doorheen het Huis voor kinderen

Trek ‘Op avontuur met soldaat Arthur’, een digitale verhalentocht waarbij Arthur de kinderen rechtstreeks aanspreekt en op sleeptouw neemt doorheen het Huis. 
Standaard inbegrepen in een individueel of een gezinsbezoek.

Een Huis van Mensen

Inbegrepen in een standaardbezoek aan Talbot House

Een permanente tentoonstelling die je meeneemt op een boeiende reis doorheen de geschiedenis van Talbot House. Verken het verleden met behulp van moderne technologie en ontdek aangrijpende verhalen, verrassende anekdotes en meer dan 500 authentieke objecten uitgestald in 30 kijkkasten.

De Tuin

Inbegrepen in een standaard bezoek aan Talbot House

Samenkomen, ontspannen, eten en genieten. Voor dat alles, én meer, kan je terecht in het groene hart van het Huis. Een idyllische locatie met een rijke geschiedenis en een enorme aantrekkingskracht: de prachtig aangelegde Tuin van Talbot House.

Het Slessorium

Inbegrepen in een standaard bezoek aan Talbot House

Het voormalige badhuis in de tuin van Talbot House dat tegenwoordig dienstdoet als tentoonstellingsruimte. Een historische locatie waar je als bezoeker tijdelijke exposities en talloze verhalen kan ontdekken die verband houden met de geschiedenis van het Huis. Ontdek nu de tijdelijke expo 'Talbotousians in War & Peace' in het kader van LANDSCAPES | Feel Flanders Fields

The Old House

Inbegrepen in een standaardbezoek aan Talbot House

Het Talbot House zelf: ongetwijfeld het hoogtepunt van je bezoek. De plaats waar het meer dan honderd jaar geleden allemaal begon. Vier verdiepingen met mooi gerestaureerde, historische kamers, vol verhalen. Een huis boordevol geschiedenis en authenticiteit. Een museum dat leeft!

De Concert Hall

Inbegrepen in een standaardbezoek aan Talbot House

De stemmige ruimte boven het huidige museum, die eerst als kapel dienst deed, maar al snel een nieuwe functie kreeg als een ontspanningsruimte waar variétéshows, concerten, debatten en filmvoorstellingen georganiseerd werden.

Tubby’s Dining Room

Inbegrepen in een standaardbezoek aan Talbot House

Een historische eetkamer ingericht in een voormalige hopast. Tubby ontving er decennialang mensen van alle rang en stand uit alle hoeken van de wereld. De kamer is volgestouwd met souvenirs en curiosa die ze voor hem achterlieten, elk met hun eigen verhaal. Een unieke documentaire - met tal van archiefbeelden - geeft een boeiende inkijk in de persoonlijkheid van Philip ‘Tubby’ Clayton, oprichter, bezieler en drijvende kracht achter Talbot House.

Tales of Talbot House

Verhalentocht

Treed in de voetsporen van de soldaten van weleer, ga op avontuur doorheen Talbot House en ontdek het verbazingwekkende verhaal van het Huis tijdens de Groote Oorlog met deze wonderbaarlijke verhalentocht.

Op stap met soldaat Arthur

Verhalentocht

Arthur Pettifer, soldaat en rechterhand van Tubby, neemt je mee doorheen de turbulente geschiedenis van Talbot House en de Groote Oorlog. Een leerrijke trip naar het verleden, vol grappige anekdotes en boeiende verhalen, perfect voor groepen tot 50 leerlingen.

English Breakfast

Eten & drinken

Een full English ontbijt, met alles erop en eraan, dat mag uiteraard niet ontbreken bij je bezoek aan Talbot House. Schuif mee aan tafel in de stijlvolle Dining Room van The Old House, laat je bedienen en laat het smaken. Heel veel keuze. Heel veel smaak. Heel erg Brits.