Westhoek Picknick

Proef van al het lekkers uit onze streek in een prachtig decor.

Westhoek Picknick

Geniet van een mand vol streeklekkers uit de Westhoek tijdens een heerlijke picknick in Talbot House. Vlij je neer in onze groene tuin of zoek een gezellige picknickbank uit.  Ook de historische Dining Room kan bij slecht weer gebruikt worden. Wij zorgen voor de rest. In onze mand vind je onder meer Frans stokbrood of bergenbrood, keuze uit 2 lekkere soorten charcuterie vers van de hoeveslager, 2 streekkaasjes, snoepgroentjes, mosterd, heerlijke ijsjes of hoeve yoghurt, en nog veel meer. Oh, en natuurlijk hoort bij al dat lekkers een Poperings streekbiertje of vers fruitsap! 

Volwassenen: € 21.00         -         Kinderen (- 12 jaar): € 16.00 

Prijzen zijn inclusief 1 drankje, keuze uit streekbieren, wijn, frisdrank, etc. Thee en koffie ook gratis beschikbaar. Vergeet niet tijdig te reserveren, graag ten laatste 24u op voorhand. Bij minder weer kan de picknick binnen genomen worden. (max. 15 personen)

Ook verkrijgbaar als cadeaubon voor familie en vrienden. Prijzen zijn exclusief inkomprijs voor Talbot House. 

Overheerlijke ijsjes

Verse hoevemelk en tal van streekproducten vormen de basis van het heerlijke roomijs dat aangeboden wordt in de tuin van Talbot House. Kom mee genieten van een heerlijke artisanale 'crème glas', een bokaaltje puur genot. Voor een klein hongertje bieden we ook een 'ijsmomentje' met chocolade of vanille smaak.

IJsmomentje (100 ml) met keuze uit vanille of chocolade:  € 3

Crème-glas (220 ml) met keuze uit frambozensorbet met meringue of chocolade meringue met vanilla:   € 5

Jimmy's broodjes

Geniet van onze heerlijke broodjes: vooraf klaargemaakt, een snelle, maar lekkere snack en geserveerd in broodjesmanden op de picknicktafels of in de historische eetkamer van Talbot House. De keuken van het Huis maakt ondertussen lekkere verse groentesoep klaar. Water, thee en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Andere dranken kunnen bijgekocht worden. De lunch is beschikbaar vanaf 15 personen en werd vernoemd naar de kok van Talbot House tijdens WO1.

Prijs per persoon: € 12

Deze lunch moet vooraf gereserveerd worden. De toegang tot Talbot House is niet inbegrepen in deze prijs. 

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2023