Pagina in opbouw

Talbot House Talks

Lezigen en opleiding

Inleiding

Dit jaar organiseert Talbot House opnieuw een aantal interessante uiteenzettingen onder de noemer "Talbot House Talks". De presentaties kaderen in een nieuwe opleiding van vertellers maar ook andere geïnteresseerden zijn zeker welkom.

De meeste lezingen worden gegeven door Jan Louagie, al ruim 40 jaar archivaris en onderzoeker in het Talbot House. Jan publiceerde al meerdere boeken over het Huis en neemt u graag mee op sleeptouw doorheen haar geschiedenis.

Inschrijven voor een lezing doe je per mail. De deelname bedraagt ??? 


 opleiding

Om de grote vraag naar onze verhalentochten bij te houden, gaat Talbot House op zoek naar een aantal bijkomende vertellers. Heb je interesse in onze geschiedenis? Ben je een geboren verteller? Sta je enthousiast voor een groep? Dan hopen we je binnenkort te zien!

Wie ge├»nteresseerd is om in Talbot House ook aan de slag te gaan als verteller, kan zich melden per mail. Graag vernemen we wat meer informatie over de kandidaten in hun mail. 

Jaarlijks worden tussen de 200 en 300 verhalentochten aangevraagd. Deze worden voornamelijk uitgevoerd door externe vertellers die bij op afroep als vrijwilliger of als gids in bijberoep aan de slag gaan. Wij voorzien een opleiding (infosessies en lezingen) alsook heel wat bronmateriaal. Als verteller wordt je deel van het hechte team dat Talbot House ondersteunt. 


Tales of Talbot House

datum, tijd & plaats

samenvat


Het leven achter het front

datum, tijd & plaatsTalbot House tijdens het interbellum

datum, tijd & plaats


Talbot House tijdens WOII

datum, tijd & plaats
 

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2024