Fietsroute / autoroute

  • Locatie Westhoek
  • Geschikt voor Individueel, scholen en groepen
  • Prijs Gratis

Meet me where the poppies blow

Treed in de voetstappen van Tubby en zijn pelgrims. In het kader van het themajaar Landscapes | Feel Flanders Fields van Westtoer ontwikkelden we een autoroute / fietsroute waarbij enkele van onze Talbotousians in het landschap uitgelicht worden. Deze uitgestrekte route van ongeveer 69 km brengt je vanaf Poperinge via Lijssenthoek Cemetery ook langs de Pool of Peace, Sanctuary Wood Cemetery, ... Met behulp van een handige app kan je de route volgen alsook de informatie over de locaties en Talbotousians beluisteren. In deze Podcast vertellen we 10 persoonlijke verhalen van historische Talbotousians.

Deze route werd ontwikkeld met behulp van de ErfgoedApp en kan ook hierop gevolgd en geluister worden. Download deze app op uw Smartphone en ga op zoek naar onze route met de naam 'Talbot House - Meet me where the poppies blow'. Download hier

Voor wie de route via Komoot of RouteYou wil volgen, is deze ook beschikbaar op deze platformen. Om te luisteren naar de informatie over de locaties en de Talbotousians heb je dan wel nog de ErfgoedApp nodig.

Praktische Tip

Ook van thuis uit kan je via de ErfgoedApp de inhoud bekijken en beluisteren. In de app kan je de tour opzoeken en via het kaartje alle plaatsen digitaal bezoeken.