Talbot House beleving

Net zoals vroeger, valt er vandaag nog altijd van alles te beleven in Talbot House. Van een museumbezoek voor je gezin, gekoppeld aan een wandeltocht door Poperinge, tot een British Day voor scholen, al dan niet met een picknick. Wij bieden formules aan voor individuele bezoekers, gezinnen, groepen en scholen. Hieronder vind je een overzicht van alles wat het Talbot House te bieden heeft.

Filters
Soort beleving
Soort bezoek

Op Avontuur met Soldaat Arthur

Een digitale tocht doorheen het Huis voor kinderen

Trek ‘Op avontuur met soldaat Arthur’, een digitale verhalentocht waarbij Arthur de kinderen rechtstreeks aanspreekt en op sleeptouw neemt doorheen het Huis. 
Standaard inbegrepen in een individueel of een gezinsbezoek.

Tales of Talbot House

Verhalentocht

Treed in de voetsporen van de soldaten van weleer, ga op avontuur doorheen Talbot House en ontdek het verbazingwekkende verhaal van het Huis tijdens de Groote Oorlog met deze wonderbaarlijke verhalentocht.

Op stap met soldaat Arthur

Verhalentocht

Arthur Pettifer, soldaat en rechterhand van Tubby, neemt je mee doorheen de turbulente geschiedenis van Talbot House en de Groote Oorlog. Een leerrijke trip naar het verleden, vol grappige anekdotes en boeiende verhalen, perfect voor groepen tot 50 leerlingen.

Een kerstverhaal in Talbot House

Verhalentocht

A very British Christmas met een gastronomisch vijfgangendiner. Laat je meeslepen door de vermakelijke kerstverhalen, vakkundig gebracht door een bevlogen verteller, en verken samen de verborgen hoekjes van het Huis, geheel in de traditie van Tubby's beroemde Dinner Parties.

Down under in an upside down House

Verhalentocht

G’day, mate! In deze very Aussie verhalentocht ontdek je alles over de unieke band tussen Talbot House en de duizenden Australische soldaten die de Every Man’s Club tijdens de vorige eeuw bezochten.

Allo Allo, Talbot House tijdens WOII

Verhalentocht

Ontdek de turbulente geschiedenis van Talbot House tijdens de Tweede Wereldoorlog in deze thematische verhalentocht. Spannend, komisch en tragisch, maar steeds weer tintelingen gegarandeerd.

Een Huis vol Kennis

Didactisch materiaal voor het secundair onderwijs

Zet je leerlingen aan het werk en laat ze het Huis en zijn rijke geschiedenis op een interactieve manier ontdekken met onze keicoole quizzen en werkblaadjes vol wonderlijke wetenswaardigheden.

A British Day

Educational Adventure

Join us on a remarkable educational adventure at the Every Man’s Club in Poperinge. Offer your pupils the ultimate Talbot Experience and explore Britishness at its finest in the heart of Flanders Fields.

Het leven achter het front

Verhalentocht

Verken het verleden van Poperinge tijdens een boeiende begeleide verhalentocht. Ga op stap met één van onze enthousiaste vertellers en ontdek de verhalen van een stad die tijdens de Eerste Wereldoorlog het zenuwcentrum werd van de Britse oorlogsmachine.

Op stap buitenshuis

Begeleide tochten

Ga op verkenning buitenshuis samen met onze ervaren vertellers of trek er zelf op uit en ontdek de Talbot House verhalen van vroeger in het landschap van vandaag. Verken de hoppestad en de Westhoek op een unieke manier en ontdek wat er zich achter het front afspeelde.