Talbot House vouchers

Een Talbot House Voucher, dat is een cadeaubon als geen ander. Het perfecte geschenk voor geliefden, familie of vrienden. The gift that keeps on giving.

Doe een uniek stukje geschiedenis cadeau, steun onze organisatie en draag bij aan het voortbestaan van Talbot House.

Maak je keuze uit één van de vier onderstaande activiteiten of ga voor de full experience en schenk jouw geliefden een Talbotousian-lidmaatschap.

Night at the museum

Met deze voucher schenk je jouw geliefden een uiterst originele ervaring op een volkomen unieke locatie, want net als duizenden soldaten en pelgrims voor hen, krijgen ze de kans om de nacht door te brengen in een museum waar het verleden verder leeft. Overnachten in Talbot House is verblijven in een authentieke sfeer in een huis vol verhalen, een ervaring die geen gelijke kent. Een historisch verblijf in alle opzichten.

Tweepersoonskamer Continentaal ontbijt: 109 EUR
Tweepersoonskamer Engels ontbijt: 127 EUR

Voucher te verkrijgen in de Talbot House Shop of via het contactformulier

Westhoek Picknick

Een cadeaubon met smaak, want met deze voucher schenk je een heerlijke picknick in een historische setting. Laat je geliefden genieten van een grandioze mand vol lekkere streekproducten uit de Westhoek in onze prachtig aangelegde tuin of op een comfortabele picknickbank. Een drankje en een ticket voor het Talbot House museum krijgen ze er gratis bij. Vergeet niet tijdig te reserveren. Laat twee dagen op voorhand iets weten, zo kunnen wij de nodige voorbereidingen maken.

Volwassenen: 31 EUR
Kinderen (-21 jaar): 21 EUR

Voucher te verkrijgen in de Talbot House Shop of via het contactformulier

Engels ontbijt

A very English voucher. Schenk de ultieme smaakervaring en laat jouw geliefden genieten van een heerlijk Engels ontbijt. Naast een rijk buffet met ontbijtkoeken en een ruim assortiment aan charcuterie, kaas, yoghurt, fruitsla en ontbijtgranen voorzien we eitjes, spek en natuurlijk ook bonen in tomatensaus, champignons, worst en warme tomaten. Samen met een cup of tea, of course. Inclusief toegangsprijs voor het Talbot House Museum

Volwassenen: 24 EUR
Kinderen: 16 EUR

Voucher te verkrijgen in de Talbot House Shop of via het contactformulier

Museumbezoek

Een originele cadeaubon die je toegang geeft tot de unieke wereld van Talbot House. De perfecte manier om vrienden of familie te laten kennismaken met de tentoonstellingen en de authentieke sfeer van The Old House. Prijs inclusief een kopje thee of koffie in de historische eetkamer. Cheers!

Volwassenen: 10 EUR
Kinderen (-18 jaar): 6 EUR

Voucher te verkrijgen in de Talbot House Shop of via het contactformulier

Talbotousian

Schenk deze voucher en maak van je vrienden en je familie rasechte Talbotousians! Als Talbotousians krijgen ze het hele jaar gratis toegang tot het museum, de tuin en The Old House.
Daarbovenop krijgen ze regelmatig updates via mail en worden ze uitgenodigd op tal van activiteiten, openingen, lezingen en concerten. Talbot House biedt vier soorten lidmaatschappen aan: Brons, Zilver, Goud & Eik. Ontdek hier onze verschillende formules.

Voucher te verkrijgen in de Talbot House Shop of via het contactformulier