Talbot House beleving

Net zoals vroeger, valt er vandaag nog altijd van alles te beleven in Talbot House. Van een museumbezoek voor je gezin, gekoppeld aan een wandeltocht door Poperinge, tot een British Day voor scholen, al dan niet met een picknick. Wij bieden formules aan voor individuele bezoekers, gezinnen, groepen en scholen. Hieronder vind je een overzicht van alles wat het Talbot House te bieden heeft.

Filters
Soort beleving
Soort bezoek

Een Huis van Mensen

Inbegrepen in een standaardbezoek aan Talbot House

Een permanente tentoonstelling die je meeneemt op een boeiende reis doorheen de geschiedenis van Talbot House. Verken het verleden met behulp van moderne technologie en ontdek aangrijpende verhalen, verrassende anekdotes en meer dan 500 authentieke objecten uitgestald in 30 kijkkasten.

The Old House

Inbegrepen in een standaardbezoek aan Talbot House

Het Talbot House zelf: ongetwijfeld het hoogtepunt van je bezoek. De plaats waar het meer dan honderd jaar geleden allemaal begon. Vier verdiepingen met mooi gerestaureerde, historische kamers, vol verhalen. Een huis boordevol geschiedenis en authenticiteit. Een museum dat leeft!

De Concert Hall

Inbegrepen in een standaardbezoek aan Talbot House

De stemmige ruimte boven het huidige museum, die eerst als kapel dienst deed, maar al snel een nieuwe functie kreeg als een ontspanningsruimte waar variétéshows, concerten, debatten en filmvoorstellingen georganiseerd werden.

Tubby’s Dining Room

Inbegrepen in een standaardbezoek aan Talbot House

Een historische eetkamer ingericht in een voormalige hopast. Tubby ontving er decennialang mensen van alle rang en stand uit alle hoeken van de wereld. De kamer is volgestouwd met souvenirs en curiosa die ze voor hem achterlieten, elk met hun eigen verhaal. Een unieke documentaire - met tal van archiefbeelden - geeft een boeiende inkijk in de persoonlijkheid van Philip ‘Tubby’ Clayton, oprichter, bezieler en drijvende kracht achter Talbot House.

Tales of Talbot House

Verhalentocht

Treed in de voetsporen van de soldaten van weleer, ga op avontuur doorheen Talbot House en ontdek het verbazingwekkende verhaal van het Huis tijdens de Groote Oorlog met deze wonderbaarlijke verhalentocht.

Westhoek Picknick

Eten & drinken

Breng je bezoek aan Talbot House op smaak met een onweerstaanbare Westhoek Picknick. Neem plaats aan een picknickbank of kies een plaatsje uit in het gras en geniet van een mand vol heerlijke streekproducten in een historische omgeving.

Jimmy’s Lunch

Eten & drinken

Geniet in groep van een smakelijke lunch met heerlijk verse groentesoep en buitengewoon lekkere bereide broodjes. Een snelle snack, geserveerd aan de picknicktafels in de Tuin of in de historische dining room van Talbot House.

Culinary Chronicles

Eten & drinken

Een onvergetelijk gastronomisch avontuur doorheen de geschiedenis van Talbot House. Neem plaats in de authentieke dining room van The Old House en geniet van een van de drie verhalen die we je presenteren tijdens een overheerlijk vijfgangendiner. Een originele culinaire trip in een unieke historische omgeving.

Een kerstverhaal in Talbot House

Verhalentocht

A very British Christmas met een gastronomisch vijfgangendiner. Laat je meeslepen door de vermakelijke kerstverhalen, vakkundig gebracht door een bevlogen verteller, en verken samen de verborgen hoekjes van het Huis, geheel in de traditie van Tubby's beroemde Dinner Parties.

Down under in an upside down House

Verhalentocht

G’day, mate! In deze very Aussie verhalentocht ontdek je alles over de unieke band tussen Talbot House en de duizenden Australische soldaten die de Every Man’s Club tijdens de vorige eeuw bezochten.