Individueel bezoek of gezinsbezoek

Tickets

Een individueel bezoek of een bezoek met je gezin hoef je niet te reserveren. Tickets kan je eenvoudigweg bij je bezoek aankopen aan het onthaal.

Wat mag je verwachten?

Bereid je voor op een ervaring die je bijblijft voor het leven, een onvergetelijke tocht doorheen een authentiek kader in een museum waar het verleden tot leven komt.

Je krijgt de kans om Talbot House in al z’n facetten te bewonderen. Beleef de sfeer van weleer. Voel je Brits en blits met een tasje thee. Etaleer je kunsten aan de piano. Veeg je tegenstanders onder de mat aan het schaakbord of verleg je grenzen met onze garden games.

Geniet van de permanente tentoonstelling ‘Een Huis van Mensen’, breng een bezoek aan het Slessorium en kuier zorgeloos in de tuin. Ervaar de Talbot House beleving van dichtbij in The Old House en laat je net als toen verrassen door de Happy Hoppers Show in de Concert Hall. Tot slot kom je alles te weten over het latere leven van Philip ‘Tubby’ Clayton, de oprichter van Talbot House, in Tubby’s Dining Room.

Tijdens je bezoek bieden we je graag een gratis kopje koffie of thee aan, de perfecte gelegenheid om een woordje te wisselen met een van de logés, andere museumbezoekers of de Britse huisbewaarders.

Tubby’s tablets

Laat de verhalen in het Huis digitaal tot leven komen met deze twee unieke tablettours, een unieke beleving op maat van groot en klein. 

Wij bieden twee versies aan:

  • Voor volwassenen: Ga terug in de tijd met 'Tales by Tubby' en laat je meevoeren doorheen de geschiedenis van Talbot House aan de hand van vermakelijke video’s vol catchy quotes en straffe stories.
  • Voor kinderen: Trek ‘Op avontuur met soldaat Arthur’, een digitale verhalentocht waarbij Arthur de kinderen rechtstreeks aanspreekt en op sleeptouw neemt doorheen het Huis. Standaard inbegrepen in een individueel bezoek of een gezinsbezoek.

Extra mogelijkheden

Naast een bezoek aan het museum, The Old House en de Tuin bieden wij nog bijkomende belevingen aan die jouw ervaring in het Talbot House compleet maken.

Activiteiten

Om de Talbot House-ervaring voor onze bezoekers zo compleet mogelijk te maken, bieden wij naast verschillende soorten activiteiten ook diverse verhalentochten aan. Laat je gidsen doorheen het Huis door één van onze enthousiaste vertellers en ontdek de vele fascinerende feiten die in elk hoekje van het huis schuilgaan.

ontdek de activiteiten

Eten & drinken

Weinig zaken zo Brits als een English breakfast. Geniet van een deugddoend ontbijt en breng jouw bezoek aan het Huis aan de hand van traditionele smaken op gang. Naast een English breakfast bieden we ook een continental breakfast aan. 's Middags kan je dan weers mullen van een overheerlijke Westhoek-picknick. Laat het smaken.

ontdek de catering

Overnachten

Overnachten in een museum? Dat kan alleen in Talbot House. Leef zoals de soldaten van toen en verblijf één of meerdere nachten in onze guesthouse. Laat je verrassen door de kamer die je toegewezen krijgt en geniet van de ultieme museumervaring, dé manier bij uitstek om de geschiedenis van dichtbij mee te maken.

ontdek het guesthouse

Museum

Ontdek wat Talbot House als museum te bieden heeft. Naast het historische Huis kan je op ontdekking in de vaste en tijdelijke tentoonstelling en tussendoor even verpozen in de tuin.

ontdek het museum