Permanente tentoonstelling

Maak kennis met het achterland van de Ieperboog. Rustkampen, veldhospitalen, opslagplaatsen en wasserijen tekenen de Poperingse omgeving. Soldaten met rust, achtergebleven burgers, verpleegsters en Chinese arbeiders doen hun verhaal. 

Concert Party

In de Concert Hall op de eerste verdieping van het hopmagazijn krijg je van onze digitale gids een introductie tot de geschiedenis van Talbot House. Hier vindt bovendien nog steeds een echte "Concert Party" plaats. Onder muzikale begeleiding van de "Happy Hoppers" sta je even in de schoenen van de vele soldaten staan die hier voor jou langskwamen.

Het Huis

Een kijkje nemen in Talbot House zelf is de centrale ervaring waar uw bezoek rond draait. Het Huis is vandaag zo authentiek mogelijk ingericht. Het voelt bijna alsof Tubby op elk moment door de deur kan wandelen!

Tubby's na-Oorlogse kamer

Als afsluitend hoofdstuk bij uw bezoek kan u nu een kijkje nemen in Tubby's na-Oorlogse kamer. Deze kamer werd gereconstrueerd met de authentieke meubels en decoratie en is de plaats bij uitstek om onze documentaire over Tubby's leven te bekijken.

TALBOT HOUSE EVERY MAN'S CLUB, POPERINGE, BELGIUM - COPYRIGHT 2016