Hoe wordt u een Talbotousian Partner?

Deze bedrijven hebben een aanzienlijke, voortdurende inzet voor de ondersteuning van Talbot House. Jaarlijks wordt een minimale donatie van € 1.000 aangeboden aan de Talbot House Association, die optioneel kan worden gekoppeld aan specifieke renovatie- of restauratieprojecten. Deze projecten worden voorgesteld door de Talbot House Association en hebben vaak goedkeuring nodig van erfgoedbureaus, aangezien het landgoed Talbot House en de collectie ervan op de monumentenlijst staan.

In ruil daarvoor bieden wij u graag een scala aan promotionele of praktische voordelen. Deze zijn bespreekbaar en wij staan ​​altijd open voor suggesties. Onderstaand presenteren we jullie het pakket die we aanbieden.

Contact: simon@talbothouse.be

Promotionele voordelen

  • Website: uw logo & websitelink op www.talbothouse.be & korte quote
  • Social media posts: maximaal 4 posts per jaar op een of meer van onze social media kanalen met inhoudelijke links over ons partnerschap. Dit gebeurt in samenwerking.
  • Het verhaal: de mogelijkheid om het verhaal achter uw donatie en de daaraan gekoppelde restauratie of iets dergelijks te gebruiken in uw eigen marketingverhaal.
  • Bedrijfsevenement: uw eigen jaarlijkse evenement voor maximaal 25 gasten. Inclusief thee en cake en een verhalentour naar keuze. Datum en tijdstip in afwachting van beschikbaarheid.

Praktische voordelen

  • Levenslang lidmaatschap (*): Oak Levenslang lidmaatschap voor de CEO / General Manager met alle voordelen (uitnodigingen, gratis toegang, nieuwsbrieven, etc.) voor het leven. De Nieuwsbrief kan op verzoek aan alle medewerkers worden toegezonden. (*) Deze wordt aangeboden wanneer de (jaarlijkse) donaties in totaal € 3.000 bedragen.
  • Gebruik van de faciliteiten: plant u een teambuilding, vergadering of iets dergelijks, laat het ons weten als wij u hierbij kunnen helpen. Datum en tijdstip in afwachting van beschikbaarheid.

Voorwaarden

  • Het partnerschap kan jaarlijks worden verlengd. Wij kijken op dit moment graag nog een keer naar de baten en renovatieprojecten. De voordelen blijven minimaal één jaar na de laatste schenking ongewijzigd.
  • Voor uw rekeningen kan op verzoek een factuur worden verstrekt.
  • Als de jaarlijkse bijdragen worden beëindigd, stopt de uitkering een jaar na de laatste schenking. Het Oak Life Membership voor de CEO blijft uiteraard geldig.

Current Partnerships

Mercat Tours International

'Mercat Tours International koestert zijn vriendschap met Talbot House. We geloven allebei in de kracht van verhalen uit de Groote Oorlog om verbindingen te leggen en de geest te bewegen, waardoor een nieuw begrip en dankbaarheid ontstaat voor ons leven en de wereld van vandaag. Al meer dan dertig jaar is elke gast die op een MTI Battlefield Experience reist, zijn reis begonnen bij de Pool of Peace, een van de Mesenkraters. Dit indrukwekkende oorlogsrelikwie werd aangekocht op initiatief van TH Padre Tubby Clayton, zodat toekomstige generaties een tastbare herinnering zouden hebben om het verhaal te vertellen, een boodschap die resoneert met MTI. Tegenwoordig is het een meeslepend tafereel van schoonheid en een boodschap van vrede en oorlog. In de geest van de Pals, van Vrede en onze gedeelde overtuiging dat de geschiedenis ‘een verdomd goed verhaal’ nodig heeft, zijn we verheugd deze jaarlijkse belofte aan Talbot House te kunnen doen. Onze donaties zullen helpen dit opmerkelijke huis, zijn artefacten en verhalen te behouden voor ‘elke man’ die er nu en voor altijd komt. De groei en impact van MTI & TH zijn nu rechtstreeks met elkaar verbonden via deze belofte. We delen onze verhalen en succes samen. Elke MTI-gids zal aan elke MTI-vriend onthullen dat ze voor altijd een unieke en persoonlijke band met TH hebben.’ - Kat Brogan, Managing Director, MTI

Mercat Tours

Mat McLachlan Battlefield Tours

Mat McLachlan Battlefield Tours deelt de kernwaarden die werden vastgelegd toen ze al die jaren geleden hun eerste reisbureau openden: kennis en waarde bieden aan Australische reizigers en de best mogelijke vakantie-ervaring.

Mat McLachlan BattlefieldTours